Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 27 April 2013

PANAS TERIK !!! APA ORANG CHINA NI BUAT PADA MIDAH PULAK???
Gelombang sokongan pengundi cina telah kembali menyokong Barisan Nasional kerana mereka tahu hanya BN sahaja yang mampu memerintah dengan adil dan lebih cekap berbanding pakatan haram.'

Mereka sudah muak dengan pemimpin pakatan haram termasuk Pas yang berperangai jijik sehingga sanggup melakukan aksi lucah. Walaupun mereka bukan orang Islam tetapi mereka lebih malu berbanding pemimpin Pas yang memakai serban sebesar bakul dan berjubah.

Kejadian diatas dirakam di Taman Pengkalan Barat dimana penduduk-penduduk cina memasang bendera secara gotong-royong demi untuk memenangi wakil daripada Barisan Nasional Dato Hamidah Osman.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...