Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 2 October 2013

PANAS !! GADIS INI DIPAKSA JIHAD SEKS

Baru-baru ini seorang gadis Syria bernama Rawan Qadah membuat kenyataan di tv bagaimana dia dipaksa menjalani "jihad seks"?

Perempuan yang usianya kurang 18 tahun itu disuruh mengaku KONONNYA diculik oleh kelompok pasukan bersenjata. Padahal beliau dipaksa menjadi "santapan" demi memuaskan nafsu serakah.

"Ayah saya menyuruh saya pergi dan mandi. ketika mandi, seorang lelaki datang. Dia kelihatannya berusia lebih dari 50 tahun. Dia hanya mengenakan pakaian dalam.

"Dia menarik rambut saya dan membawa saya ke bilik. Saya menangis dan menjerit sungguhpun ayah saya mendengar, tapi dia tidak melakukan apa-apa," ujar Rawan

Berbeza lagi dengan pernyataan keluarganya. Keluarga Rawan mengatakan bahawa anak perempuan mereka itu diculik oleh tentera Syria ketika pulang dari sekolah.
Video disini:

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...