Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 25 March 2013

Bicara SMS berbaur 18 sx kepada VVIP !!! Pencerahan Abby diperukan Segera???


"U ulang i sama u ",Dengan tagline yang sering digunakan beliau didalam twitter adalah "Alahai"Sah kan SMS ni Boleh Tak Wahai Ustazah Exkpress

"yang 1 nak lagi... plss...setiap mlm terbayang ni...damai dlm dakapan sayang...terasa dampai skrg .."

Milik siapakah SMS ni....Bagai berkurun lama kesepian.... Heee geli gelenyor teman wei SMS ni.Dengar cerita pemilik SMS ni seorang Janda Anak Tiga.Bukan cik Ainon Janda Muda ye,kih kih kih .... Hahah Nak dikaitkan lagi SMS ni.Teman boleh simpulkan mungkin SMS ni setelah Skandal RM50 ribu Abby Abadi di London didedahkan <---KLIK le kalau kome nak tengok,tak tekan rugi gila woiii...

Kita belum mahu menuduh Abby dalam isu SMS ini. Cuma kalau boleh, kita hanya mahu Abby bagi penjelasan kepada kita samada ianya benar atau tidak? Apakah benar SMS tersebut juga ada kaitan dengan skandal 50 ribu di London?

Malas Nak tuduh lebih-lebih kan.Sekarang ni cume nak penjelasan je atau mungkin percerahan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget