Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 25 March 2013

Ustaz Kazim Elias diugut bunuh?Dia pendakwah, dia sahabat dan dia guru berjiwa masyarakat.. Itulah sikap seorang seorang pendakwah bebas merangkap pemilik sebuah institusi Agama Islam. Bertempat di Manjoi Ipoh, Perak... Pusat kegiatan dakwahnya telah berkembang maju dan menjadi tumpuan masyarakat Islam tempatan. 

Kita kenal dengan beliau yang suka berdendang lagu hindustan, lagu era 50'an, 60'an 70'an serta lagu balada masakini dalam usaha dakwahnya. Setiap bicara ilmiahnya sangat bermakna hinggakan program ceramahnya bersama gandingan Al Fadhil Ustaz Azhar Idrus mendapat perhatian semua orang. 

Itulah dia insan yang bernama Ustaz Kazim Elias (UKE) , pengasas Baitul Mubaraqah. 

Tapi sayang bila ada khabar mengatakan bahawa beliau mungkin bakal menghentikan usaha dakwahnya ekoran wujud satu tindakan agresif individu tak bertanggungjawab yang memberikan amaran kepada beliau menerusi objek yang disahkan cuka getah atau asid dihadapan pintu masuk madrasah Baitul Mubaraqah. Apakah wujud cubaan menyekat usaha dakwah fisabilillah beliau? UKE, juga sebelum ini pernah digelar anjing UMNO oleh pembangkang bahkan ada yang menuduh beliau menyebarkan dahwah sesat. 

Lagi Berita Penuh klik SINI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...