Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 25 March 2013

Terkini !!! @PapaGomo Menang Saman Pertama.Tindakan Husam menyaman blogger PapaGomo nampaknya satu kerja yang sangat sia-sia. Hari ini Husam didapati menarik balik saman tersebut atas satu faktor yang cukup mudah.

Peguam yang mewakili blogger PapaGomo telah bertalu-talu bertanyakan apa agenda sebenar Husam Musa pergi ke negara China? Kerana bimbang segala skandal Husam di China terbongkar, maka Husam terpaksa menarik balik saman tersebut.

Kenapa Husam takut sangat nak bercerita kisah yang sebenar apa yang beliau lakukan di China dalam mahkamah? Hehehe.. Semuanya sudah ada dalam poket kami la bro.

Apapun, kalau aku jadi Husam... Memang malu besar la beb. Dah nak saman orang, pastu tersilap orang pula tu, kemudian takut skandal bocor.. Saman ditarik balik. Bukankah itu kerja bodoh?

Orang Kelantan tahu ker Husam antara kepala yang menguasai bijih besi di Kelantan? Mana semua bijih besi yang Husam rembat? Ke mana Husam jual? Mana royalti duit untuk rakyat hasil jualan bijih besi itu?

Tahniah PapaGomo. Husam Musa bukan lawan kamu la bro. Husam Jamnapari hanya padan lawan dengan Mat Sabu Normah jer. Buat malu Nik Ajiz jer kau ni Husam.

Satu masa kita akan londehkan semua skandal Husam Musa di China beb. Biar dia saman semua blogger kemudian dia tarik balik. Saman tarik saman tarik dan saman kemudia tarik.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...