Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 3 March 2013

Lahad Datu:Ketua Pengganas Lahad Datu amal LGBT?



Mangkuk ayun kat atas ni macam pondan dan bapuk siam la .Heee geram betul dengan mamat kat atas ni.Dengar citer dia ni amal kan LGBT.??Tak tahu la betul ke tak.Menurut Sumber semalam beliau dikesan  mewawancara ke dalam FBnya sebuah tajuk " SULU HEROES AGAINST MALAYSIAN INTERLOPERS". (Wira Sulu menentang penceroboh Malaysia). Rujuk Gambar di bawah.


Raden dalam kenyataannya menulis kononnya terdapat seramai 80 anggota keselamatan Malaysia telah terbunuh di dalam pertempuran sengit itu dan Hospital Bukit Garam di Lahad Datu kononnya telah penuh dengan pelbagai kes kecemasan. Katanya lagi kebenaran kisah ini telahpun ditukar dan dimanipulasi berita antarabangsa yang lain.

Aku tak heran la tapi Sehingga kini masih tidak dapat dipastikan jantina mangkok taik ni, Jika mangkok taik ni merupakan shemale ataupun gay jamban..Aku berharap seorang lagi pemimpin GAY di Malaysia ini tidak ada kaitan dengan beliau.

Rujuk SINI



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget