Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 30 March 2013

Terbaru !!! Lagi Orang Melayu Hina Nabi Muhammad S.A.WAgak-agak le Yop Nak Fitnah Umno Pon...Ada Bukti ke nak kata lagu tu bro?Puak-puak pentaksub terlampau Anwar Ibrahim sanggup mengeluarkan kenyataan seperti di atas semata-mata untuk mempertahankan dosa maksiat pemimpin yang sangat mereka sanjung.. Semuanya bermatlamatkan PUTRAJAYA..!!!

NAMUN BEGITU.... ada kemungkinan empunya ID adalah orang bukan Islam, tetapi menggunakan gambar dan nama orang Islam untuk mengaburi mata para cybertrooper pro-kerajaan di samping menyebarkan dakyah kesesatan mereka..... yang pastinya mendapat bayaran sangat lumayan....gitu...!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...