Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 21 March 2013

Terkini !!! Saah Parlimen dah dibubarkan !!!



Yeah dengar khabar daripada sumber-sumber yang percaya dapat daripada orang besar atau orang kuat Bukit Aman dikatakan Parlimen telah dibubarkan selepas mendapat perkenan daripada yang DiPertuan Agong oleh Perdana Menteri Malaysia.

Adakah berita ini memang benar selepas kita disajikan dengan kisah yang sama sejak minggu lalu selepas kenderaan rasmi Datuk Seri Najib Razak dilihat berada di perkarangan Istana Negara atau propaganjil semata-mata lagi? Hari ini kita diberitahu benda yang sama sejak pagi tadi. Malah ada yang menyebarkan berita palsu kononnya press release pembubaran sudah ada walaupun?? sebenarnya itu press release zaman Pak Lah.

Adoiiyaiiii.....

Ramai dah bersorak sakan dekat Twitter. Malah ustazah paling fames dekat sana pun gembira excited sungguh..hewhew

Sama ada benar atau tidak, mari kita tunggu pengumuman daripada PM kita kononnya tengah hari atau petang ini. Kalau tiada jugak Parlimen bubar, kita humban orang yang menyampaikan tu buat bubur! Heh.

Lambat laun akan dibubarkan juga tapi korang yang dah boleh mengundi tu dah ada pilihan tetap ke? Nak bagi mandat dekat siapa. Bang Jib ke Pak Nuor? hehehe

Singkirkan saja wakil rakyat yang cuma mewakili poket sendiri n family. Ubah apa yang xcukup. Tapi elakkan yang memecah belah n menabur janji kosong semata-mata :)

SUMBER

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget