Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 5 April 2013

Bongkar !!! [VIDEO] : Bangunan Misteri di Belakang Rumah TG Nik Aziz - Rumah Atau Istana?
Bior Betul.Macam tak Percaya Pon ada ,menurut laporan dari Blogger Double Y ,Rumah kayu berwarna hijau yang terletak di Pulai Melaka antara 'produk' yang dijual oleh PAS bagi membuktikan bahawa pemimpin mereka semuanya hidup dalam  keadaan yang zuhud.

Keadaan rumah kayu tersebut dibandingkan pula dengan rumah milik kerajaan iaitu kediaman rasmi Perdana Menteri di Putrajaya semata-mata mahu menunjukkan jurang perbezaan di antara pemimpin PAS dengan pemimpin BN.

Kononnya pemimpin PAS tetap zuhud, tidak tamakkan harta, tinggal dalam rumah kecil tidak seperti pemimpin-pemimpin BN.Hahaha...

Malah kebanyakkan video-video yang dirakam oleh pengikut  PAS tidak pernah menunjukkan kelibat bangunan besar yang terletak di belakang rumah kayu berwarna hijau.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...