Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 25 April 2013

PANAS !!! APA KAK MIDAH BUAT PULAK NI???Hari ini merupakan hari yang bertuah bagi tuanpunya gerai Yop Yong di Kampung Seri Jaya kerana berjaya menjadi tempat dan medan berkempen oleh calon BN N43 Dato Hamidah Osman.

Tuanpunya gerai ini adalah penyokong kuat pakatan haram dan sepanjang berkempen tadi mukanya agak masam dan sering menghantar pesanan SMS ke pada individu tertentu.

Dalam ucapan Dato Hamidah, selama 4 tahun Dato Seri Mohd Najib berjaya memenuhi impian rakyat Malaysia, bayangkanlah jika beliau diberi peluang 5 tahun lagi untuk memerintah negara sudah tentu banyak perkara beliau dapat lakukan untuk rakyat.

Jadi inilah masanya kita menyatakan rasa terima kasih kita kepada YAB Perdana Menteri Malaysia Dato Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...