Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 16 April 2013

PANAS DARI BUMI CIK SITI WAN KEMBANG !!Kes Hina Azan:Bergaduh Ketika Azan !!!
Astaghfirullah Al Azim.... BB Mengucap Panjang-panjang selepas melihat video ini. Bergaduh sampai tak ingat dunia sampai menampakkan benda yang tak sepatutnya. Laungan Azan yang berkumandang langsung tidak dihirau, apatah lagi dihormati. Dan kalau melihat kepada tarikh video ini di upload, nampaknya peristiwa ini macam masih baru berlaku.
Dan sebagai seorang yang bergelar seorang bapa, BB amat sedih dengan apa yang berlaku. Adakah fenomena buli, gengsterisme dan bergaduh seperti ini semakin menjadi ikutan atau amalan di sekolah-sekolah!!

Apa yang lebih menyedihkan, terdapat pula segelintir pelajar yang lain seolah-olah mengambil "kesempatan" di atas pergaduhan ini dengan mengambil gambar atau video menggunakan telefon bimbit mereka. Bukan seorang, tetapi tiga orang. Apa dah Jadi?

BB bukan hendak mencari salah siapa dalam fenomena ini, tetapi semua pihak samada ibu bapa, pihak sekolah seperti guru atau warden dan rakan sebaya memainkan peranan penting bagi mengelak perkara ini daripada terus berlaku atau menjadi lebih teruk!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...