Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 20 April 2013

PANAS !!! Lagi [VIDEO] Hina Islam !!!

Menurut Hidayatullah.com pelaku dalam video ini merupakan 5 orang pelajar Sekolah Menengah Atas Negeri (SMAN) 2 Tolitoli, Sulawesi Tengah. Mereka telah secara terang-terangan menghina agama Islam dengan mempermainkan solat.

Video ini telah dirakam pada 9 Maca 2013 dan pihak sekolah hanya mengetahuinya pada 30 Mac 2013. Pengetua sekolah terbabit telah pengsan sebanyak dua kali setelah melihat video perilaku para pelajarnya. Dia begitu terkejut dengan kejadian tersebut. Sekolah tersbut majoritinya ialah pelajar muslim dan kelas agama sentiasa diadakan. Tanpa ragu-ragu, kelima-lima pelajar tersebut telah dibuang sekolah serta merta.

Tonton Video Klik SINI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...