Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 19 April 2013

PANAS TERIK !!! TERKINI! DAP TERPAKSA GUNA LOGO PAS KERANA GAGAL SYARAT ROS ???




JANGAN TAK PERCAYA... DAP tak boleh menggunakan logo roket! sebaliknya terpaksa guna logo PAS untuk bertanding di PRU 13 kali ini? apakah PAS pun sudah boleh diguna pakai macam kalimah Allah oleh sesiapa sahaja? kita tengok siapa pulak yang akan menjadi lembu suruhan DAP mungkin tidak dibenarkan menggunakan Logo Roket akibat Kongres yang lalu tidak sah akibat keputusan tergantung akibat salah pengiraan seperti yang kita maklum 

DAP masih boleh mengemukakan calon seperti biasa pada hari penamaan calon tanpa mengira keputusan Pendaftar Pertubuhan (ROS) untuk menggantung jawatankuasa pusat parti itu.Ini telah disahkan oleh Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusoff.

"Tidak affect bolih bertanding," kata Abdul Aziz kepada Malaysiakini dalam jawapannya melalui SMS.
ROS telah memaklumkan kepada DAP bahawa ia tidak mengiktiraf barisan baru jawatankuasa eksekutif pusat (CEC) parti itu yang dipilih akhir tahun lalu ekoran kesilapan teknikal dalam penjadualan (tabulation) undi.Berikutan itu, ROS telah mengarahkan jawatankuasa pusat parti itu dibekukan sehingga siasatan selesai.
Satu salinan surat ROS kepada DAP telah dihantar kepada SPR.

Nampak gayanya pilihanraya kali nie..takde roket lerr..terus ade bulan jer..
Apa pulak kata penyokong PAS apabila geng Dap bertanding lambang BULAN PAS..

Kali nie baru betui, baru dema tau siapa sebenarnya yang dipergunakan dan digunakan, kita tengok macamana pulak kena tanggung lembu hidup yang kita tak boleh tahan berak sepanjang jalan...
sumber  : cakar keramat (KLIK)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget