Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 2 May 2013

GEMPAR !!! SIAPA PULAK YANG TAK BERANI BUAT UJIAN POLIGRAF NI !!!! TAKUT KE????


Hari ini di Kelab Tasik Putrajaya, Presint 8 akan diadakan ujian poligraf (mengesan pembohongan) antara calon PAS Parlimen Putrajaya, Husam Musa dan blogger Syed Azidi (Kickdefella) berkaitan dengan beberapa hal yang melibatkan mereka berdua dan juga menjawab pendedahan di dalam buku yang tersebar sekitar Putrajaya berjudul "Kenali Siapa Husam".

Kickdefella pernah berkhidmat untuk Husam selama dua tahun sekitar PRU12 lalu, mencabar Husam pada 28 April lalu untuk membuat ujian poligraf ini bagi memastikan dia tidak berbohong tentang beberapa skandal, projek dan kegagalannya selama menjadi exco Kerajaan PAS Negeri Kelantan.

Video SINI

Dalam amsa yang sama malam ini juga Husam mencabar calon BN Parlimen Putrajaya, DS Tengku Adnan Tengku Mansor untuk berdialog mengenai masa depan warga Putrajaya.

Beranikah Husam untuk menjalani ujian poligraf terlebih dahulu sebelum mengadakan dialog dengan Ku Nan bagi membuktikan dirinya bukan seorang pembohong?? Jika Husam bacul untuk hadir bagi membuktikan dirinya seorang pemimpin yg sentiasa bercakap benar, lupakan hasrat untuk berdialog dengan Ku Nan kerana itu ternyata akan menjadi majlis yang sia-sia.

Warga Putrajaya mencari seorang pemimpin yang serius membela nasib rakyat, bukan pemimpin yang bermanis kata berbaur dusta. Jom kita beramai-ramai ke Kelab Tasik Putrajaya jam 5 petang esok melihat Husam menjalani ujian poligraf... Beranikah Husam bercakap benar???

Sumber: Jendela Amy


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...