Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 17 January 2013

LRT percume untuk org ramai (KEMPEN PROMOSI VMY 2014)


Hah memang terbaik lah kan apabila Perkhidmatan LRT percuma laluan Ampang ke Bukit Jalil akan disediakan untuk orang ramai yang menghadiri karnival kempen promosi Tahun Melawat Malaysia 2014 (VMY 2014), kata Menteri Pelancongan Datuk Seri Dr Ng Yen Yen.

Beliau berkata perkhidmatan percuma itu akan bermula pada 6 petang hingga 12.00 tengah malam bagi menggalakkan kedatangan orang ramai dan menyedarkan mereka tentang pentingnya VMY 2014.

RapidKL akan juga menyediakan perkhidmatan pergi balik antara Taman Teknologi Malaysia ke Bukit Jalil pada hari pelancaran, katanya pada sidang akhbar di sini Rabu.

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak akan melancarkan kempen itu pada jam 8.00 malam di Stadium Nasional Bukit Jalil dan mencabut nombor hadiah utama.

SETERUSNYA

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...