Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 27 January 2013

Pelakon Nafi bercuti ???

Zahiril, dan Shera

Nama pelakon Zahiril Adzim tidak asing lagi buat semua peminat filem,drama-drama tempatan.Pelakon Zahiril Adzim yang merupakan watak utama dalam filem Bunohan menafikan sekeras-kerasnya  bahawa daripada dunia seni seperti yang dilaporkan media tempatan baru-baru ini.

Laporan itu menyebut Zahiril bercuti panjang demi isterinya, Shera Ayob yang sedang hamil anak pertama mereka.Menurut sumber sinar online, beliau menegaskan yang beliau  bukannya bercuti dari dunia lakonan malah beliau cuma lari daripada 'limelight'.

"Saya masih lagi berlakon, cuma tak pergi majlis-majlis yang gah dan glamor kerana saya mahu fokus pada lakonan dan keluarga...Shera pun sedang hamil empat bulan," katanya kepada Sinar Harian Online ketika ditemui selepas tayangan filem Bunohan sempena Program Merakyatkan Filem, hari ini.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...