Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 27 January 2013

Benarkah Blogger Pisau.net mati dibunuh !!


Nampaknya isu tanah di Kelantan membuatkan Mursyidul Am Pas Nik Aziz, Pengerusi DAP Perak Ngeh Koo Ham dan Nga Kor Ming tidak tidur lena sejak berlakunya pendedahan di dewan undangan negeri Perak.

Mereka juga meminta semua pemimpin Pas di negeri Perak membantu untuk memulihkan reputasi Ngeh dan Nga lebih-lebih lagi kepada orang Melayu.

Bila keluar entri ralat oleh pisau.net maka apa lagi harakah mula memainkan peranannya dengan menceduk artikel daripada beberapa blogger pembangkang tentang ralat daripada pisau.net.

Hiruk-pikuk nampak pembangkang terutamanya Ngeh Koo Ham dan Nga Kor Ming mengusung artikel ralat yang dibuat oleh pisau.net. Mereka tunjuk sana tunjuk sini kononnya mereka dah selamat pisau.net sudah menyerah kalah hanya dengan ugutan saman dan ugutan mengupah samseng mencari pisau.net. maka pisau.net akhirnya tewas juga.

Mereka membuat sidang akhbar kononnya blogger pisau.net telah tersungkur menipu dan fitnah malah lebih teruk lagi si Nizar Jamaluddin terus menuduh isu tanh adalah fitnah untuk menutup kesalahan menteri besar Perak.

Cerita sebenarnya adalah, sememangnya pisau.net tidak ada bukti perjanjian syaitan yang dibuat oleh Nik Aziz dan cina DAP Perak dengan menukarkan tanah seluas 10,526 ekar di Relai Gua Musang Kelantan dengan jawatan menteri besar Perak ketika rejim cina DAP berkuasa, itu diakui tak kanlah mereka perlu adakan perjanjian secara bertulis dalam proses pertukaran itu.

Seterusnya [Boodak Sri Kinta]

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...