Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 5 February 2013

Moh Kita Tolong dan Doakan Agar adik Affeirul Kita cepat Sembuh

Sayu hati apabila membaca kisah pasangan suami isteri yang sedang menderita apabila melihat anak yang baru di lahirkan sedang berhadapan dengan penderitaan.

Anak Jati mendoakan agar Allah S.W.T memberi ketabahan kepada suami isteri berkenaan di dalam berhadapan dengan ujian dari Allah S.W.T.


3-2-2013...Setelah 24jam melahirkan anak yang kukandung..yang kubawa kemana sahaja.. yang berkongsi suka duka ketika didalam rahimku baru ku diberi peluang untuk menatapnya buat pertama kali..

Adik..maafkan mama adik..mama tiada niat untuk menyeksa adik..mama marah dengan diri sendiri..Adik tak sepatutnya berada disitu...Mama tak sanggup nak melihat badan Adik yg dipenuhi dengan jarum dan wayar..!mama tak sanggup adik...

Mama kuatkan semangat..mama menahan perasaan mama kerna mama percaya Adik seorang yang kuat...sama seperti mama..buktikan yang Adik setabah dan sekuat mama..

'Ya Allah Ya Tuhanku..Hanya padaMu ku bermohon dan hanya padaMu kumeminta..Kau kuatkanlah anakku yang pada ketika ini sedang berjuang untuk mendapatkan nyawanya yang sepenuhnya..Kau berikanlah dia kekuatan untuk terus melihat aku ibunya dan papanya yang sentiasa menaruh harapan yang tinggi terhadapnya...Amin.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...