Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 10 March 2013

Kaitan ANWAR Dan YAHUDI !!! Sila Baca...Selama ini kita selalu di dendangkan dengan fitnah oleh Anwar terhadap kerajaan Barisan Nasional bahawa kerajaan ini mengadakan hubungan dengan adensi asing yang tidak begitu disukai oleh masyarakat Malaysia.

Namun apa yang sebenarnya terjadi ialah Anwar sendiri yang mempunyai hubungan dengan agensi agensi tersebut. Lihat gambar dibawah dan disitu kita dapat menilai siapa sebenarnya Anwar Ibrahim.Cuba lihat gambar diatas, jelas bukan? Beberapa pemimpin yahudi juga mempunyai hubungan dengan Anwar Ibrahim, tetapi beliau sering melemparkan tuduhan terhadap UMNO dengan mengatakan bahawa kerajaan mempunyai hubungan dengan mereka.

Gambar itu menunjukkan segala galanya, dan itu juga menjadi bukti bahawa hubungan Anwar dengan pemimpin pemimpin tersebut dan hubungan mereka juga sangat akrab.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...