Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 8 March 2013

Terkini Dari Perak:Tian Chuak di bakar dihadapan Pejabat Pkr Perak??Apa yang berlaku sebenarnya...Mari kita tengok cerita dibawah...Satu demonstrasi telah diadakan di Hadapan Pejabat Pkr Perak berikutan dengan tindakan Tian Chua yang telah mengeluarkan kenyataan menghina Pejuang Lahad Datu yang telah terkorban tempoh hari.

Kumpulan Anak Muda yang terdiri daripada pelbagai kelompok kumpulan yang datang nya dari latar belakang yang berbeza bagi menyatakan hasrat menentang kebiadaban Tian Chua yang telah menghina mangsa yang terkorban di lahad Datu.

Perhimpunan tersebut juga menemplak sikap tidak beranggungjawab pihak berkenaan dengan menyatakan kematian pejuang satu sandiwara dan satu konspirasi UMNOVideo Penuh [SINI]


No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...