Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 16 March 2013

TERKINI !!! Pengikut Jamalul Kiram Berjaya DiKesan???Jumlah pengganas pengikut Jamalul Kiram dipercayai kini hanya tinggal dalam lingkungan 20 orang sahaja lagi.

Kesemua mereka telah berpecah kepada beberapa kumpulan kecil dan terkepong di kawasan Kampung Sungai Minyak.

Gempuran terakhir yang dirancang (mungkin dilanjutkan beberapa hari lagi sebelum dilancarkan) dijangka akan menumpukan kepada kumpulan terbabit.

Namun, serangan terakhir bukan sesuatu yang mudah kerana kumpulan yang tinggal dikatakan memiliki segala bentuk senjata berat termasuk RPG.

Sekiranya pemimpin mereka Agimuddin masih hidup, dia dipercayai mungkin berada dalam kumpulan terakhir berkenaan.

Setakat ini, 61 pengganas telah ditembak mati, 35 yang cuba menyusup balik ke Filipina ditahan tentera laut negara itu manakala 233 individu dipercayai sama ada pengganas atau tali barut telah ditahan.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...