Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 17 April 2013

PANAS !!!! BERAPI!!!!!! VIDEO ABBY PULAK MELETOP DIPASARAN MENJELANG #PRU13 ?


Jangan pelik beb kalau lepas ni Si Ostazah Pening tu pulak buat dakwaan kononnya ada orang datang ceroboh rumah dia nak pasang CCTV. 

Sebab itu je alasan yang mampu diorang buat untuk 'cover line' cerita pasal video tebar roti canai atas katil Pak Mus yang menjadi bahan bualan sekarang ni. 

Lain tak de nak tuduh orang la tu sedangkan yang buat kerja haramjadah tu pemimpin diorang sendiri. Apa susah sangat? Kalau dah kantoi tu mengaku je la. 

Tak payah la susah - susah nak buat tuduhan yang bukan - bukan terhadap orang lain tanpa sebarang bukti yang kukuh. Kalau setakat bercakap kosong je, baik tak payah!!! Buat mengabihkan masa je!!! Tak mendatangkan faedah lansung!!! 
Penyanyi Aishah atau nama penuhnya Wan Aishah Wan Ariffin mendakwa beliau hampir menjadi mangsa perbuatan jahat musuh politik PAS apabila rumahnya ditebuk atapnya untuk dipasang kamera. 

Namun nasib menyebelahinya dengan cara ia disedari lebih awal apabila atas rumahnya bocor apabila ditimpa hujan. 

Ekoran itu, beliau menyedari bumbung bahagian bilik tidurnya dikorek dipercayai untuk memasang kamera CCTV. 

"Syukur alhamdulillah, Allah memelihara kita, Allah sentiasa bersama kita, begitu juga dalam kes Datuk Mustapha Ali, insyaallah, Allah akan memberi petunjuknya nanti,"ujar Aishah. 

Beliau berkata demikian ketika mengulas kejadian penyebaran video tidak bermoral Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustapha Ali, yang kini menjadi bulan hangat di seluruh negara semalam. 

Sebelum itu beliau menyampaikan ceramah di Dun Tawang, Bachok dekat sini bersama Adunnya, Ustaz Hassan Mahmod. 

Bagi Aishah, sesiapa sahaja yang berada bersama PAS termasuk Pakatan Rakyat akan menjadi mangsa politik kotor pihak lawan sebagai modal akhir untuk mempertahankan hayat. 

Sumber copy paste dari: http://anginlautchinaselatan.blogspot.com/2013/04/berapi-video-abby-pulak-meletop.html?m=1 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...