Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 17 April 2013

PANAS !!! Calon Kegemaran BN Tok Guru Didedahkan !!!Setiap orang pasti ada calon kegemaran mereka pada PRU13 ini. Semua yang aku pilih ini bukan beerti aku tidak suka pada calon yang lain, tetapi inilah calon yang menjadi kegemaran aku untuk negeri Perak.

Kesempatan ini aku ingin ucapkan tahniah kepada mereka di atas kerana terpilih untuk memikul amanah rakyat jika ditakdir menang pada PRU ini.

Semoga mereka ini terus diberi kekuatan untuk melalui hari-hari getir sepanjang proses pilihanraya yang akan berlansung.

Jika takdir anda menang, teruslah kekal seperti mana anda sekarang. Bila berjalan sekali sekala pandanglah ke bawah agar kita tidak tersepak benda yang tidak elok.

Teruskan perjuangan buat mereka yang berada di bawah ini:1. Kak Midah (DUN Sungai Rapat)

2. Bro Muamar Gadaffi (Parlimen Parit Buntar)

3. Dato Syam (DUN Alor Pongsu)

4. Dato Wan (Parlimen Kuala Kangsar)

5. Kak Sal (DUN Temenggor)

6. Dato Shamsul Anuar (Parlimen Lenggong)

7. Pak Toh Mizi (DUN Kenering)

8. Dato Shamsudin (DUN Ayer Kuning)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...