Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 19 April 2013

PANAS !!! Betulke KaK Abby Jeles Besar dengan Dayang Sebab Tak Dicalonkan !!!
Sehingga kini maklumat yang diperolehi Dayangku Intan akan bertanding di Pontian. Ada juga desas desus pimpinan PKR menarik semula pencalonan Dayang di Pontian dan ditukar ke Pengerang.  

Tak kisahlah letak dimana pun Dayang pasti melalui jalan sukar, silap-silap kainnya bakal 'diselak' kerana berucap secara hentam kromo. Kredibilitinya tak cukup kuat untuk melawan calon BN yang dah memang kukuh umpama tembok China. 

Sebenarnya penulis kecewa kerana Abby tak dicalonkan pada PRU kali ini. Kalau nak dibandingkan antara Dayang dan Abby, ternyata Dayang jauh ketinggalan daripada Abby dari segi kelayakan dan kepetahan bercakap. Masa inilah sepatutnya Abby nak tunjukan kemahirannya memfitnah dan menabur dosa kepada orang Johor. Apa guna latihan berceramah selama ini jika tidak digunakan pada tempatnya yang betul.  


Dari aakj blog 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...