Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 18 May 2013

KINI GILIRAN USTAZ KAZIM PULA DIUGUT BUNUH??? DASAR JAHIL PLUS BAHALOL BETUL !!!SAYA TERPAKSA BERHENTI BERCERAMAH: USTAZ KAZIM DAN KELUARGA DIUGUT BUNUH !!!!! 

Kerana ketaksuban Politik Manusia sanggup mengherdik golongan Ulama yang tidak mempunyai kepentingan dalam Politik dan yang Admin paling suka tentang Ustaz ini beliau akan menasihati mana mana golongan yang dilihat melebihkan dunia dari Islam itulah kelebihan yang ada pada Ustaz Kazim. 

Admin merasa amat sedih apabila menerima berita ini kerana kami sebenarnya amat tertarik dengan kebijaksanaanny a menarik golongan muda mendengar Dakwah yang disampaikan Beliau ternyata keputusan untuk tidak membuat ceramah lagi amat memilukan golongan orang-orang yang mengenali keperibadian mulia Beliau. 


BACA SETERUSNYA : http:// pendekarmelayu-pejuangbangsa.blogspot.com/ 2013/05/ panas-saya-terpa ksa-berhenti-be rceramah.html  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...