Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 12 January 2013

Aksi Video Guru Wanita #Bogel Ketika Mengajar Tersebar


Sebuah video klip yang memaparkan seorang jurucakap wanita berbangsa Russia membuka pakaiannya ketika mengajar bahasa Mandarin telah tersebar di internet.


Pengacara berambut perang itu berdiri di hadapan kamera dengan memakai pakaian yang mempunyai potongan luas dibahagian dada, skirt yang ketat dan berkasut tumit tinggi.


Ketika beliau menerangkan Mandarin ke bahasa Rusia, skrin dibelakangnya menunjukkan gambar seekor panda gergasi.


Semuanya nampak biasa sahaja pada ketika itu.


Tetapi, setelah skrin dibelakangnya itu menunjukkan beberapa karakter bahasa Cina, "Gantung kepala kucing tetapi jual daging beruang' - beliau kemudiannya menanggalkan pakaiannya.


Beliau dalam keadaan sedemikian sehinggalah skrin dibelakangnya memaparkan karakter bahasa Cina yang berbunyi: "Melukis gambar beruang tetapi nampak macam kucing. Panggil beruang sebagai kucing."


Frasa-frasa Cina tersebut adalah peribahasa popular.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...