Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 9 February 2013

Kejam!!! 2 Kanak- Kanak Dibunuh Dengan Kepala Dihentak Berkali- Kali Menggunakan Tukul!!!


Gambar yang bakal dipaparkan admin sebentar lagi berkemungkinan besar akan meruntun jiwa dan emosi bagi kebanyakan individu yang mempunyai sifat kasih dan sayang terhadap kanak- kanak.

Paparan yang dilakukan admin bukanlah bertujuan untuk menakutkan kita semua, sebaliknya ia dipaparkan dengan harapan supaya perkara yang sama dan perlakuan kejam seperti ini dapat dihentikan terhadap kanak- kanak.

Mereka perlukan perhatian dan dorongan untuk terus membesar, jangan disiakan amanah tidak bernilai daripada tuhan kepada kita.

Dua kanak-kanak, abang (4 tahun) dan adik perempuannya (1 tahun +) dibunuh dengan menggunakan hammer atau penukul. Pembunuh mengetuk hammer berulang-ulang kali ke kepala mangsa, boleh lihat efek tersebut dalam gambar di bawah. Pembunuh merupakan girlfriend kepada ayah tiri kanak-kanak tersebut. Tiada info mengenai ibu mereka. Lihat dibawah : -


 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...