Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 13 March 2013

Ada ke kome tahu!! Lagi Pecacai Dihantar untuk menghina PCT???


Cube Kome Perati Apa komen-komen yang dibuat oleh mereka.Apa Hal kau nak dengki sangat dengan PCT.Kau Meroyan kat Blog org apa hal beb...Bagai Anjing menyalak bukit.Apa hal kau berani nak hina Chif PCT...Apa hal...Apa hal tak berani pkai nama sendiri kalau nak sound orang.Aq tahu siapa yang buat ni.?

Kau orang dah lupa ke siapa yang bantu BN Perak klu bukan PCT sendiri.Setakat Dibayar korang boleh la cakap lebih2.Buktikan yang kami diberi gadget.Buktikan.

Hu Aq boleh simpulkan memang besar jasa Mereka kan.Kepada Anonymous ini jawapan bagi persoalan kau.

"depalah yang bertungkus lumus kembalikan Perak ke BN semula, antara isu yang depa pernah selesaikan seperti, Isu Vale, isu sidang Dun yang dihuru harakan pembangkang, isu rumah perak, isu anchak, isu balak, isu Zambry Hitam metalik, Isu nizar menulak kerajaan islam, isu YBU, isu long suit nga, isu ngeh menghina islam di laman tweeter, isu nizar meroyan dikampar, isu perak didarul kartunkan oleh PAS, isu siva dihalau speaker gila, isu depa buat gila masa sidang dun, isu belanjawan negeri perak, isu tahun melawat perak, isu kerajaan perak yang dituduh beri konsesi balak, isu kereta camry, isu-isu nizar pembohong bersiri dan paling terbaru isu beri tanah 10, 500 ekar tanah kepada nga dan banyak lagi yang Pak Tam tak bulih nak cerita kat hangpa, pakat esuk pun belum bulih habis kalu mau cerita kat hangpa, pendek kata depa dah cukup berjasa kat perak"

Sudah2 la menghina PCT.


2 comments:

  1. beruk dalam parti stakat bagi komen anoy-mouse sudahlah...species tikuih mondok...

    ReplyDelete
  2. keyboard warrior semata2 bro...jenis baling taik abis semua bau kan...kiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget