Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 20 March 2013

Terkini !!! Mayat Pengganas Sulu Dikebumikan selepas Bedah Siasat???


Kesemua 28 mayat kumpulan pengganas Kiram yang telah selesai dibedah siasat dan dikenal pasti menerusi ujian asid deoksiribonukleik (DNA) akan dikebumikan sementara dituntut oleh waris di lokasi yang dirahsiakan.

Timbalan Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, kesemua mayat itu dijangka dikebumikan dalam tempoh terdekat.

Menurut beliau, keputusan mengebumikan mayat-mayat tersebut dibuat selepas satu mesyuarat melibatkan Kementerian Dalam Negeri, Kementerian Luar, Jabatan Perdana Menteri dan Jabatan Peguam Negara.

"Pengebumian sementara itu adalah untuk mengekang masalah kesihatan yang mungkin timbul, selain mengatasi masalah kekurangan bilik mayat di Hospital Lahad Datu dan Tawau," katanya dalam sidang akhbar di Felda Sahabat 16 di sini hari ini.

Bagaimanapun, Khalid berkata, pihaknya sedia bekerjasama dengan mana-mana waris yang mahu menuntut mayat pengganas berkenaan.

Lagi KLIK SINI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...