Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 20 March 2013

Terkini !!! Tweet Terbaru Abby hina Anggota Keselamatan??Pelik sungguh dengan janda meroyan ni...Makin lama makin menjadi kegilaannya...Yang terbaru menerusi Twitternya, Ebby bagitau..(itupun cerita orang)..


Punyala taksub nak menjatuhkan kerajaan..Ebby a.k.a JANDA GILA sanggup mereka-reka cerita yang pelik-pelik hanya untuk mencari simpati dan memburuk-burukkan kerajaan di mata pengikut-pengikutnya..

Disini Ebby nak cakap siapa yang tipu siapa ni?? Arwah Supt Ibrahim Lebar tipu isterinya atau PDRM yang tipu arwah Supt Ibrahim..Apa kena mengena cerita ni dengan Kerajaan Malaysia..Agak-agak la nak spin pun..

LAGI KLIK SINI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...