Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 11 May 2013

TUN MAHATHIR, DS NAJIB MELAWAT DS AZIZANBekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad hari ini meluangkan masa menziarahi bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak yang dirawat di Hospital Pulau Pinang (HPP).


Mahathir yang ditemani isterinya, Tun Dr. Siti Hasmah Mohd. Ali dan anaknya yang juga Menteri Besar Kedah, Datuk Muhkriz tiba kira-kira pukul 11.20 pagi dan meluangkan masa kira-kira 25 minit melawat Azizan yang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) HPP.

Mahathir berkata, keadaan Azizan stabil, namun Pesuruhjaya Pas Kedah itu masih belum sedarkan diri kesan daripada ubat yang diberikan.


Sementara itu, Perdana Menteri Malaysia, DS Najib Tun Abd Razak juga meluangkan masa untuk melawat DS Azizan di Hospital Pulau Pinang. Beliau hadir bersama isteri.

Terkini.... dari rakan facebook, admin dikhabarkan bahawa Bekas Menteri Besar Kedah itu dilaporkan kritikal.  Semoga Allah permudahkan segalanya.....

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...