Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 11 June 2013

TERKINI !!! APA TINDAKKAN KEATAS PEMILIK AKAUN FB BUDAK YG MENGHINA LAGU NEGARAKU !!!


oleh : FLYING KICK
Red Bean Army semakin melampau dan semakin licik. Pun begitu modus operandimereka tetap sama. Lebih banyak akaun-akaun palsu Facebook diwujudkan. Dan kali ini untuk melakukan penetration ke dalam kelompok Melayu setelah berjaya terhadap chinabeng, Red Bean Army menggunakan lebih banyak nama-nama dan gambar-gambar yang berbau Melayu.

Setelah beberapa hari lepas, Red Bean Army melakukan penghinaan terhadap Nabi Muhammad s.a.w dalam usaha mereka untuk mewujudkan dan membangkitkan kemarahan orang Islam lantas mencetuskan pertumpahan darah yang sangat dahsyat di negara ini, serangan terhadap Raja-Raja Melayu dan apa-apa sahaja yang berkaitan dengan elemen kenegaraan yang berteraskan Melayu, termasuklah lagu Negaraku, diperhebatkan.

Siasatan mendapati MOHD FARIZAL Pelajar UMT besar kemungkinan adalah watak ciptaan Red Bean Army. Akaun ini hanya diwujudkan untuk mencetuskan provokasi dan menjalankan peranan Red Bean Army yang mempunyai kaitan rapat dengan DAP.

Pihak berkuasa yang dilihat sangat lembab bertindak terhadap kumpulan-kumpulan subversif ini, sudah seharusnya memikirkan sesuatu yang lebih drastik dan tidak lagi bergantung kepada kaedah konvensional. Penggunaan sistem yang lebih sensitif apabila terdapat istilah-istilah sensitif sekaligus merakamkan bukti yang lebih kukuh, seharusnya mulai dikaji dan mulai dibangunkan atau digunakan oleh pihak berkuasa di negara ini.

Kaedah konvensional, termasuklah membuat pengumuman di hadapan mikrofon dan kamera wartawan, sudah seharusnya ditamatkan kerana kaedah berkenaan, tidak menakutkan sesiapa pun, sebaliknya membuatkan golongan seperti Red Bean Army ketawa terbahak-bahak dan terus mencabar sistem sedia ada.

Red Bean Army tidak lagi wujud untuk menentang UMNO dan Barisan Nasional semata-mata tetapi kumpulan yang dibiayai oleh DAP itu telah ditubuhkan untuk memporak-perandakan dan menghuru-harakan negara ini sepertimana perang saraf yang pernah dilakukan oleh Parti Komunis Malaya menerusi kempen Parti Buruh dan Parti Rakyat suatu masa dahulu.

Justeru, Red Bean Army perlu dilayan sebagai pengancam keselamatan negara, bukan lagi sebagai budak-budak nakal yang seronok di hadapan komputer dan ketawa terbahak-bahak apabila kaedah penghinaannya menimbulkan kemarahan orang lain.

Takkanlah pihak berkuasa di negara ini masih gagal memahami apa sebenarnya motif Red Bean Army yang telah berjaya memalingkan chinabeng di seluruh Malaysia dan kemudian menghasut seluruh umat chinabeng di Malaysia kononnya mereka sudah semakin hampir mencapai matlamat untuk menjadi TUAN BESAR yang baru?

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...