Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 11 October 2012

~APA MAKSUD DISEBAILK VIDEO INI YE~

apa yang kalian paham dengan klip video ni...cuba cerita pada penulis.LIHATLAH KLIP INI DENGAN MATA HATI!!!! Begini lah keadaannya penyokong PAS dan juga PKR yang beragama Islam yang tidak mahu mengubah pendirian mereka  bersama DAP dan menolak persekongkolan   bersama Israel  yang kini terlalu banyak bukti bukti yang telah dikeluarkan melalui medium rasmi atau dokumentasi rasmi dari dalam dan luar negara.
Semua itu sebagai ingat5akn kepada kita bahawa jangan sese4kali melakukan persekongkolan  dengan mereka- Ketahuilah bahawa mereka tidak akan mengikuti apa yang kita kehendaki melalui Agama Kita yang mulia iaitu Islam.  Tetapi mereka sedaya upaya memecah belahkan kita dan mengadu domba kita agar kesatuan ummah kita terlerai.
Lihat dan jangan seperti  apa yang terjadi didalam klip dibawah ini.. Gunakan akal yang waras Demi Islam dan kesatuan nya. Moga kita mendapat kerkatan Allah.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...