Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 12 March 2013

Cikgu Lotfi yang menggelarkan 'Polis Anjing' didedahkan !!!


Semua orang tahu polis itu anjing..so....? hahahaha....
Makan rasuah kuat..bunuh orang sesuka hati...hampir setiap rumah kena pasang jeriji...polis tak buat kerja...memang anjing la polis nih..hahahaha...-
 Mohd Lotfi Noor

Menyirap jugak darah Teman .Apa ke heinya mamat ni ye...Mental ke Pa ni?Agak2 la pon nak kutuk Polis .Kau siapa.Takda perasaan ke nak kutuk-kutuk pasukan keselamatan Malaysia.

Rakan blogger Empayar Pemuda ada mengumpulkan beberapa statement yang penuh rasa kebencian terhadap anggota tentera dan polis, Tahniah Pakatan Rakyat berjaya melahirkan rakyat anarki yang mahukan keadaan negara ini porak-peranda.

Ingatkah kita insident Polis ditetak perogol...agaknya cikgu kepala dunga seperti Sedara Mat Lopii ini mahukah menyabung nyawa demi ketenteraman rakyat Malaysia???

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...