Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Tuesday, 12 March 2013

Telahan dan Amaran Zulkifli Noordin sudah menjadi kenyataan!!!


Azmin Ali akan keluar satu video semasa ibunya sedang pengsan. Azmin datang bawa media, kamera ambil gambar kononnya dia cium tangan ibunya. Azmin dakwa dia telah balik sebenarnya.Zulkifli Noordin, 9 Mac 2013


Tepat masuk dua hari ... Nyata telahan dan amaran Zulkifli Noordin sudah menjadi kenyataan. Rakyat perlu bertanya, apakah ianya suatu kebetulan atau ahli parlimen Kulim Bandar Baru ini cukup cekap membaca taktik jijik pembangkang.

Memanglah cekap, memandangkan beliau juga pernah terbabit sama berbohong kepada rakyat bahawa Anwar Ibrahim pernah terkena racun arsenik suatu masa dahulu.

Kita mintak Azmin Ali cepat-cepat tayang rakaman video beliau dengan ibunya, Mak Tom yang pengsan pada waktu itu.

Satu strategi dan taktik sudah menjadi kenyataan ... Rakyat perlu menunggu beberapa lagi strategi jijik pembangkang yang bakal berlaku.
No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...