Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 17 March 2013

Terkini !!! Dalang Pencerobohan Lahad Datu didedah Lagi !!!Terkejut bro,petang tadi gua sempat membelek2 blog  iaitu blog Apple Biru.Tergamam bro apabila beliau mendedahkan printscreen tentang FB Habiba Kiram. Apa yang menjadi tanda tanya, adakah benar apa yang didakwa oleh Haboba Kiram ini? atau sekadar cakap-cakap kosong belaka atau hanya propaganda bagi menakut-nakutkan rakyat Malaysia.

Beberapa gambar menunjukkan latihan ketenteraan yang dijalani oleh pengikut-pengikut Kiram dan lokasi yang tak pasti dimana. Cuma yang menjadi kemusykilan, bilangan 10,000 pengikut yang didakwa telah siap sedia berada di dalam Sabah sejak 7 bulan lalu.

Walaubagaimanapun, teman rasa pihak berkuasa perlu menyiasat dakwaan Habiba Kiram dan dalang yang bersubahat bagi merosakan negara ini. Jangan sangat berharap dengan kerajaan Filipina yang membuat siasatan nanti jika terlewat diambil tindakan tegas, maka padah jawapannya..1 comment:

  1. Lihat kenyataannya: "..the tausug warriors, they were backup by British and American.." Kalau begitu jelaslah tersadainya USS Guardian pada 17 Jan lalu ada kaitan. Dan kisah pembunuhan orang Islam oleh Amerika yang Kiram jadi dalangnya adalah benar (mengesahkan lagi gambar-gambar yang tersiar).

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...