Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 8 April 2013

PANAS DAN TEGANG !!! DESAKKAN SEKUPANG DUA Tentang Kor Ming Di Pru 13 !!!

Terkini !!! Meletop Satu Perak Weyh... Kali ini bloggers Dari Perak Cyber Troopers yang terdiri daripada Anak Jati Malaya ,Merah Naga ,Boodak Benteng serta beberapa Ahli PCT yang lain mendesak agar Bloggers PCT iaitu Bloggers Sekupang Dua berentap di Parliement Taping  iaitu Nga Kor Ming sendiri.

Apa yang Anak Jati Lihat ,ini bukan satu gurauan malahan tugas blogger kini lebih daripada wakil rakyat.Siang malam mendedahkan semua kontroversi melibatkan Ahli-Ahli Parlimen tidak kira la Ahli-ahli dewan Undangan Negeri Kerajaan Negeri mahupun Pembangkang

Teman   Bagi pihak Blogger PCT mendesak Agar Bloggers Sekupang Dua bertanding di kerusi yang ditandingi Oleh Nga Kor Ming .Kali Ini kami bercakap atas dasar sayang kan negara.Bukan main-main atau gurauan dalam hal ini.

Teman dan yang lain yang terdiri daripada Bloggers Angkatan Pemikir, Budak Benteng,Kinta Menjerit ,Merah Naga, Parang Pedang, Aweks Bukit Gantang dan Yang lain mendesak sekeras-kerasnya agar Blogger Sekupang Dua dapat Bertangding Didalam Pilihan Raya Ke 13 Ini.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...