Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 8 April 2013

Pengerusi Surau Dulu Pas Kini Bersama BN !!!

Dulu beliau merupakan Ketua Cawangan Pas kawasan Kampung Pengkalan Gate tetapi kini bersama YB Dato Hamidah dan bersama Barisan Nasional.

Beliau adalah En Mohd Sarji yang memasuki Umno bersama 30 penganut Pas yang lain di Kampung Pengkalan Gate atas hasil usaha YB Dato Hamidah memujuk mereka supaya meninggalkan Parti Ajaran Sesat tersebut.

Sampai bila nak membiarkan Kalimah Allah dipergunakan oleh penganut Kristian didalam bible berbahasa Melayu. Sampai bila nak membantah pembinaan Sekolah Agama Rakyat. Sampai bila nak menyokong pemimpin LGBT. Sampai bila nak menyokong perkahwinan sejenis.

Mengambil kira semua di atas En Mohd Sarji yang juga pengerusi Surau Kampung Pengkalan Gate mengambil keputusan menyertai Umno.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...