Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 21 August 2013

PANAS BETUL !!! KINI AzWAN BRO PLAK KANTOI BESAR !!!


Kenalkah pembaca dengan empunya gambar di atas? Saya berani katakan ramai dari kalangan kita tidak mengenali beliau, terutama diperingkat akar umbi dalam Pemuda UMNO Malaysia. Untuk makluman pembaca beliau adalah Khairul Azwan Bin Dato` Harun iaitu salah seorang exco di dalam barisan Pemuda UMNO Malaysia.


Bila kita sebut exco Pemuda UMNO Malaysia, kita hanya terfikir beberapa nama sahaja dan nama-nama popular tersebut ialah Tun Faisal, Lokman Adam, Tengku Azman, dan Sohaimi Shahadan, saya sekadar menyebut beberapa nama yang popular, jarang sekali kita mendengar cerita mengenai saudara Khairul Azwan bukan?Kita ketepikan sekejap nama-nama popular dalam barisan exco Pemuda UMNO, kita lihat apa pencapaian yang dilakukan oleh saudara Khairul Azwan pemuda berusia 34 tahun setakat ini. Lalu saya melakukan beberapa kaji selidik terhadap beliau.Dalam usia yang muda beliau diberikan beberapa amanah penting di Perak, antara jawatan yang di sandangnya kini adalah Bendahari Bola Sepak Perak serta bertindak sebagai Pengurus Pasukan Bola Sepak Perak malah beliau juga merupakan salah seorang CEO di dalam Yayasan Bina Upaya Darul Ridzuan.Beliau juga seorang yang prihatin apabila menaikkan Akademi Pemuda yang terdiri daripada 15 orang pekerja sukarela yang terdiri daripada golongan pendidik, penyelidik serta profesional muda dan para belia. Antara misi adalah bertanggungjawab mencadangkan strategi berlandaskan politik pergerakan Pemuda UMNO Malaysia.
Akademi Pemuda yang digerakkan beliau juga menjalankan aktiviti ilmiah serta latihan untuk ahli UMNO sejajar dengan agenda mendidik dan memperkasakan ahli UMNO di peringkat akar umbi. Melalui platform ini juga beliau menggerakkan beberapa kerja-kerja kebajikan melibatkan anak-anak yatim di sekitar negeri Perak.

Baca Lagi SINI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...