Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 15 April 2013

PANAS TERIK!! TERKINI ! DR ASRI SOKONG AKSI TERLAMPAU STOPA ALI??



Nampaknya, bukan setakat pemimpin Pas je yang tak percaya Stopa Ali mengentot dengan sorang pompuan di bilik hotel.., bekas mufti Perlis yang gila glamer ni pun nak tumpang sekaki jugak beb..

Sepatutnya, Asri nasihatkan Stopa supaya menjelaskan keadaan sebenar tentang penyebaran video aksi terlampau tu.., bukannya merapu meraban tak tentu hala..

Sebagai sorang bekas mufti negeri, lagi bagus kalau Asri komen tentang isu ni dari sudut agama.. Tak payah la Asri nak cuba berpolitik untuk cari publisiti murahan macam ni..

Lagipun, Asri bukannya ahlul politik untuk menentukan sapa yang betul atau salah dalam isu video Stopa tu beb.. 

So.., rasanya Asri lagi baik diam dari keluarkan statement yang tak ada faedah macam dalam twitter dia tu..

Bukankah diam tu lagi baik daripada buat kenyataan merapu sampai memalukan diri sendiri.. Betul tak?


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget