Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Sunday, 12 May 2013

APA NAJIB BUAT SAMA AZIZAN SEBENARNYA ???


Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini meluangkan masa menziarahi bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak di Hospital Pulau Pinang (HPP). 

Beliau yang ditemani isterinya, Datin Rosmah Mansor tiba kira-kira pukul 1.30 petang serta meluangkan masa kira-kira 15 minit melawat Azizan yang masih di rawat di Unit Rawatan Rapi HPP.
Hadir sama beberapa pemimpin Barisan Nasional (BN) negeri.
 Menurut Najib, walaupun mereka berbeza dalam fahaman politik namun beliau menghormati Azizan sebagai seorang sahabat. 
"Alhamduillah beliau (Azizan) telah selamat menjalani pembedahan dan kini beliau menerima rawatan yang baik di sini.
"Selain itu, saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada keluarga Azizan yang menerima kedatangan saya dan isteri dengan baik,"katanya kepada pemberita di sini.
Dalam pada itu Setiausaha Akhbar Pesuruhjaya Pas Kedah itu, Mohd. Helmi Khalid berkata, doktor menasihatkan Azizan agar berehat dan tidak menerima pelawat sehingga kesihatannya pulih. - KOSMO!

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...