Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 20 May 2013

KESIANNYA !!! ADAM ADLI DIZALIMI ???1 gambar boleh memberi 1,000 makna. Foto ini sedang disebarkan oleh puak pakatan haram untuk meraih simpati kononnya lokasi ini di balai polis dan seolah-olah polis zalim. Jangan hangpa termakan dengan fitnah puak pakatan haram.

Untuk mengelakkan dari lebih ramai yang terpedaya, mai aku ceritakan kisah sebenar.Adam Adli disuap makanan sambil tangan bergari oleh kawan-kawan di studio Radio Bangsar Utama. Ia dirakamkan ketika pihak polis mencari maklumat & bahan bukti disana diatas tuduhan kesalahan menghasutnya itu.

Ini prosedur biasa bagi seorang suspek ataupun OKT (orang kena tuduh) apabila berada di luar balai polis apatah lagi pihak polis telah memperketatkan SOP semasa membawa suspek/okt selepas insiden tahanan lari dari van di Butterworth tempohari. Janganlah cuba kita mempertikaikannya.

Kepada polis, teruskan kerja baik anda untuk menjaga keamanan negara. Rakyat berdiri teguh dan setia di belakangmu menyokong apa jua keputusan dan tindakan yang dilakukan.

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...