Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Monday, 20 May 2013

NGERI !!! MURID CEDERA KENA OBJEK TERBANG
Seorang murid sebuah sekolah di sini, menerima 14 jahitan di muka apabila sebuah objek terbang mengenai mukanya ketika dia bersama dua rakannya dalam perjalanan pulang dari sekolah ke rumahnya di padang sekolah, kira-kira jam 1.30 petang Selasa lalu.

Nor Alia Shamimi Muhamad Jefri@Mimi, 10, cedera dan mengalami pendarahan teruk di muka, selain patah tulang hidung setelah objek itu secara tiba-tiba mengenai tepat ke mukanya.

Keadaan terkini Adik Nur Alia.

Sebagai Ahli Parlimen Baling Datuk Azeez Rahim telah menunaikan tanggungjawabnya menjaga kebajikan rakyat Baling. Tugas dan tanggungjawab ini harus digalas oleh beliau kerana rakyat Baling pecaya Datuk Azeez dapat bersama rakyat apabila didalam kesusahan. 


Janji Datuk Azeez didalam Facebook beliau akan membantu segala keperluan yang diperlukan.
Tahniah pemimpin macam nie diperlukan untuk membela rakyat Baling.

FACEBOOK Datuk Azeez Rahim KLIK

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...