Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Wednesday, 22 May 2013

KESIHAN !!! Rintihan Pemimpin Pkr P.Pinang Yang Mahukan TKM1 Jangan Jadi Pak Hangguk DAP Sahaja!!!RASYID PERLU 'CABAR' GUAN ENG ...
(Kita bukan bicara soal perkauman, tapi soal kepimpinan Melayu)

Dalam tempoh 6 tahun, P.Pinang mempunyai 3 TKM1. Sesuatu yang 'pelik.' Yang pasti ia menjurus soal kepimpinan Melayu. 

Ketua Menteri Lim Guan Eng telah membuktikan beliau cemerlang, standard kepimpinannya tinggi. Kepimpinan TKM1 sebelum ini, gagal bersaing dengan Guan Eng. Rasyid perlu membuktikan perlantikan beliau tepat. Meskipun tidak mempunyai rekod cemerlang dalam kepimpinan politik PKR, namun beliau perlu menggalas amanah ini sebaiknya. 

Rasyid perlu menjadi PEMANDU, bukannya PENUMPANG. Orang Melayu tidak mampu lagi melihat TKM1 dipaksa letak jawatan atau dipaksa menjadi Ahli Parlimen ! 
(Zul Mohamed)SUMBER

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...