Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 18 April 2013

PANAS SUAM !!! Lagi Meroyan Tahap Gaban !!! Sharif Dol Ancam Dan Ugut UMNO Kerana Tidak Terpilih Menjadi Calon ??!!


Alahai...Sudah-sudahlah Datuk Seri Shariff ooiii... jangan nak macam- macam.. dari apa yang Uruk dengar dan tengok dalam ceramah beliau malam kelmarin cukup menyakitkan hati Uruk kerana puak - puak mereka inilah yang sebenarnya duri dalam UMNO dan bagi Uruk merekalah yang memecah belahkan orang melayu dan UMNO itu sendiri.

Pada awal lagi kita sebenarnya telah diajar bagaimana untuk menghormati pemimpin kita namun apa yang Uruk lihat Datuk Seri Sharif sendiri tidak menghormati kepimpinan dan keputusan pimpinan tertinggi kita iaitu Datuk Seri Najib Razak selaku pimpinan tertinggi UMNO dan Barisan Nasional.

Dalam ceramah beliau kelmarin juga Uruk sendiri lihat bagaimana beliau sebenarnya mendesak, meminta-minta dan seolah-olah mengugut kepada UMNO dan Barisan Nasional agar meletakkan kembali namqa beliau sebagai calon yang akan bertanding di Parlimen Tasek Gelugor di atas tiket BN.

Korang semua dah lihat video ceramah beliau ?? Klik Sini http://www.youtube.com/watch?v=Yx3FLOGWEaw untuk Part1 ,part 2 dan part 3 juga si Anak Yang Sungai Derhaka upload di You Tube.

Gaya percakapan dan 'slang' juga mulai berubah seperti si al jubury dah Uruk tengok. CChhaaiitt !!

Apa semua ni ??..,adakah beliau mempunyai niat disebalik apa yang beliau lakukan ini ??..apa tidak cukupkah selama lebih  20 tahun terlibat secara langsung dalam politik dikawasan ? dan memegang jawatan sebagai Timbalan Menteri Pertanian di suatu ketika dulu ?? dan tidak ada perasaan hormat dan akurkah pada 1 Transformasi demokrasi yang sedang Datuk Seri Najib lakukan ??

Juga satu lagi yang penting untuk kita perlu tahu, apakah himpunan malam kelmarin benar-benar mendapat sokongan rakyat ? Jika di amati ianya hanya mengumpulkan tak lebih dari 700 orang. Malah dalam kehadiran itu Uruk boleh mengesahkan 20% darinya adalah mereka-mereka dari kalangan parti pembangkang. Manakala 10% terdiri daripada pasukan keselamatan dan juga orang-orang UMNO yang taat setianya kepada parti hadir untuk melihat sejauh mana pemimpin terlibat mahu bertindak.

Jangan nak 'macam-macam' sangat Datuk Seri, Rakyat Tasek Gelugor ada mata, telinga mendengar dan melihat sejauh mana komitmen Datuk Seri dikawasan...dan sebenarnya Uruk juga mahu dedahkan lagi dari sumber Uruk, apa yang berlaku sewaktu Datuk Seri memegang jawatan sebagai Ketua Bahagian dulu..

Tapi 'for now' lebih baik Uruk diamkan diri dari membuat apa-apa pendedahan mengenai beliau demi menjaga maruah Datuk Seri yang Uruk masih simpan sedikit rasa hormat atas apa yang Datuk Seri lakukan di Tasek Gelugor.

Selain itu juga Uruk juga mendapat tahu dari sumber bahawa beliau juga akan medaftarkan diri sebagai ahli PKR dan ditawarkan oleh DSAI jawatan TKM Pulau Pinang sekiranya tidak juga diberi apa-apa kata putus soal calon di Parlimen Gelugor.

Perkara sebegini juga nampaknya pihak pembangkang mulai mengambil kesempatan diatas scenario yang berlaku di Tasek Gelugor dalam usaha menjatuhkan UMNO dan Barisan Nasional pada PRU13 kali ini.

Uruk amat berharap peringkat tertinggi UMNO dapat membuat keputusan dengan secepat mungkin atas apa yang berlaku kerana beliau sememangnya mensabotaj parti, dan Uruk harap sekirannya benar beliau mahu beralih angin kepada pembangkang mohon di pecat serta merta jawatan dan ahli UMNO kerana parasit sebeginilah yang perlu UMNO dan BN bersihkan dari dahulu, mahupun dikawasan dan disetiap negeri di Malaysia yang aman dan makmur ini

Lagi SINI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...