Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Friday, 10 May 2013

ASAL KULIT GELAP SUDAH BOLEH DI PANGGIL BANGLA!!! WOOOIIII HAMPA BELAJAQ MANA WOIII !!! BONGOK BETULL !!!

Polis kena bertindak tegas kepada pihak yang menahan pengundi atas tuduhan pengundi hantu. Semalam panglima menyaksikan video Rafizi Ramli dan belasan penyokong PKR menahan seorang warga Sabah dan isteri serta anaknya selepas mengundi.

Ia dikongsi di Facebook dengan berpuluh smartphone merakam video tanpa perikemanusiaan menyoal melebihi SB bertanya berbagai soalan.

Sesi penuh soalan dan herdikan tanpa belas kasihan itu benar-benar menyakitkan hati panglima kerana ia melibatkan seorang warg emas rakyat Malaysia di hadapan anaknya dihina begitu sekali.

Pada masa hadapan polis perlu bertindak menahan terus siapa yang cuba mengugut pengundi stau menahan minta IC mereka. Banyak video buktikan permainan politik penipuan mereka ini dan di bawah ini salah satunya.

Pakatan penipu wajib dihukum pihakmberkuasa atas penipuan berterusan mereka. Jangan gentar kerana kami sebagai rakyat akan sentiasa bersama menyokongnya.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...