Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 19 January 2013

LISTEN !!! cara kotor Jais raih undi


Apa ke hei ni yop sanggup nak guna cara kotor nak raih undi pencalonan...Apa ke heinya...dengor citer si Ezaruddin Timbalan Presiden GPMS ni ada mengedar risalah .

Dalam risalahnya nya juga ada memburukkan Ngo2 lain .Dalam hal ini si Ezaruddin sangat terdesak bagi meraih undi untuk bertanding dalam pemilihan ini.Ini tidak adil,tidak adil bagi meraih sokongan dan undi didalam pencalonan.

Anak Jati bukan sekadar hanya beromong kosong sahaja tetapi ini adalah satu tektik kotor bagi meraih undi para pencalonan.Yang menjadi persoalan kenapa beliau didalam risalahnya ada memburukkan agensi serta badan NGO..

Risalah yang diedarkan semasa proses pencalonan Jais melalui Timbalan GPMS Ezaruddin
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...