Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 6 April 2013

Gempar !!!Clue Penemuan Ikan Goreng di Kait dgn Penemuan Penyangak Lahad Datu???

Gambar Hiasa

"Ikan goreng tersebut sebenarnya untuk enam pengganas itu termasuk dua orang wanita. Pasukan keselamatan kemudian mengatur strategi dan melancarkan serangan sehingga dapat membunuh musuh itu.

"Kita juga bernasib baik kerana lokasi musuh itu berada amat sesuai untuk melakukan serangan ke atas anggota keselamatan kita yang keluar masuk ke kampung itu," katanya yang ditemui di sini hari ini.

Seorang anggota keselamatan menceritakan detik bagaimana beliau dan pasukannya berjaya menembak mati enam pengganas Kiram di Tanjung Labian di sini, dalam satu serangan selepas menjejaki seorang penduduk kampung yang menghantar bekalan makanan kepada kumpulan berkenaan.

Mengimbas kembali kejayaan tersebut, anggota keselamatan yang enggan dikenali itu berkata, beliau mengesyaki 'sesuatu' selepas terserempak penduduk kampung tersebut membawa beberapa ketul ikan goreng yang didakwa untuk neneknya.

Menurutnya, beliau dan anggota keselamatan yang lain kemudian membuat siasatan dan menjejaki lelaki itu sehinggalah mendapati ada enam pengganas Kiram di dalam dua buah rumah.

Beliau turut melahirkan rasa syukur kerana dibukakan pintu hati untuk mengesyaki perbuatan penduduk tersebut sekali gus menyelamatkan nyawanya dan anggota keselamatan yang lain.

- UTUSAN 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...