Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Saturday, 6 April 2013

Pelakon Malaysia terkejut gambarnya tidak berbaju di laman web gay !!!


Pelakon, Aeril Zafrel terkejut apabila mengetahui gambarnya yang tidak berbaju dan hanya mengenakan tuala tersebar di sebuah laman web porno.

Aeril bagaimanapun berkata, dia tidak peduli dengan penyebaran gambar tersebut memandangkan ia diambil daripada salah satu adegan dalam filem lakonannya, "Hanya Aku Cinta Kau Seorang" (HACKS) tahun lalu.

"Memang pada mulanya saya agak terkejut apabila dimaklumkan ada gambar saya di letakkan di sebuah laman web gay. Apa sudah jadi ni? Bila saya lihat, ia adalah gambar dari filem lakonan saya sendiri, saya ketawa sahaja.

"Persoalannya, kenapa orang yang menyebar gambar itu perlu sampai ke situ? Ini memang kerja orang yang 'terlebih masa' dan tidak mempunyai akal serta sikap yang sempurna," ulas pelakon kacak berusia 25 tahun itu.

Pelakon itu mengakui sebelum ini dia banyak merakamkan gambar dalam keadaan tidak berbaju tetapi kini sudah menginsafi diri dan berusaha menjadi insan yang lebih baik.

"Saya tidak perlu merasa bimbang mengenai penyebaran itu. Lagipun saya sudah banyak berhijrah ke arah yang lebih baik, selain kesal dengan dosa-dosa yang dilakukan ketika berada dalam zaman kejahilan dulu.

"Memang dulu banyak gambar saya tidak berbaju tetapi kini saya sudah buang dari laman peribadi saya dan gambar yang disebar itu bukan dari koleksi peribadi saya," kata pelakon yang kini sibuk dengan penggambaran telefilem "Mungkin Itu Kasihmu" yang bakal disiarkan di RTM dan "Hafiz Tahfiz" menerusi TV AlHijrah.

Justeru menurut Aeril lagi, filem HACKS itu akan menjadi medium terakhir beliau tampil dengan adegan buka baju.

"Inilah filem pertama dan terakhir saya mendedahkan sebahagian tubuh. Selepas ini tidak akan ada lagi," katanya. - UTUSAN ONLINE

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...