Pages

Moh Follow ANAK JATI MALAYA

AMARAN ANAK JATI MALAYA

~Penulisan, foto, grafik dan lain-lain imej yang dipaparkan dalam blog ANAK JATI MALAYA ini adalah merupakan pandangan peribadi sebagai rakyat Malaysia yang bebas bersuara dan tidak mewakili mana-mana pihak

~Pengurusan blog tidak akan bertanggungjawab atas sebarang tuntutan, kerugian, kelemahan dan ketidakpuashatian mana-mana pihak yang bakal terjadi disebabkan artikel yang disiarkan di sini.
Terima Kasih.

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║▌║█
© ΘRIGINAL AJM PRΘFILE
✔ Verified Θfficial by BLOGGER
© Profile Θriginal & Θfficial®
Real ██████████ 1ΘΘ%

Thursday, 14 March 2013

Syahid hanya akan sah jika menjadi ahli PAS???Negara kehilangan ramai anggota keselamatan apabila terkorban bertempur menentang musuh negara. Ada yang dibunuh dengan kejam hingga kepala dipenggal,mata dicungkil keluar,otak dikeluarkan dan ada ditembak dibahagian muka.

Anggota keselamatan ini berjuang mempertahankan kedaulatan negara demi bangsa,agama dan negara,Sehingga sekarang tidak ada seekor pun khawarij PAS tampil kehadapan menyatakan kematian para pejuang ini adalah syahid.

Apa yang menariknya,Nik Aziz mursidol Am memerangkap wali besar PAS awal awal lagi mengistiharkan ahli PAS yang pangkah sudah dijanjikan tempat mereka di syurga nanti. Dengan hanya bermodalkan kertas undi sesiapa pun layak untuk menjadi penghuni syurga asalkan pangkah kepada PAS DAP atau PKR.

Begitu juga dengan amanat Hadi, beliau sehingga sekarang masih berpegang teguh dengan amanat yang diberikan kepada ahli PAS hinggakan masih ada beranggapan lawan Umno adalah satu tuntutan agama . Hingga tercetusnya insiden Memali kesemuanya diistiharkan syahid walaupun pada ketika itu mereka menentang kerajaan.

Adakah syahid hanya akan sah jika menjadi ahli PAS atau penjilat tegar DAP?? Kenapa Nik Aziz tak berani beri fatwa anggota keselamatan yang gugur terkorban adalah syahid? Adakah ini semua diambil perkiraan politik?

Nik Aziz dan khawarij PAS awal awal lagi angkat Mat Indera sebegai pejuang kemerdekaan bersama sekumpulan komunis. Kumpulan komunis yang tidak ada agama juga diberikan tempat yang cukup mulia dihati PAS. Habis dijaja diseluruh negara berkempen Komunis pejuang kemerdekaan. Berkarung karung duit di kutip sambil bertakbir.

Dari blog pisau.net

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...